Receptai pagal kategoriją:
Žuvies patiekalai
„Žuvies patiekalai“ – tai kategorija, skirta visiems žuvies mėgėjams ir kulinarams, ieškantiems naujų idėjų, kaip paruošti įvairius žuvies patiekalus. Čia rasite receptus su šviežia žuvimi, patarimus dėl tinkamiausių žuvų rūšių pasirinkimo, o taip pat sveikus ir skanius patiekalus, tinkančius įvairioms progoms. Atraskite kūrybingus būdus, kaip paruošti žuvį orkaitėje, keptą, troškintą ar griliuje, taip pat sužinokite apie geriausius garnyrus ir prieskonius, kurie išryškina žuvies skonį.
Apkepkite žuvį ir troškinkite padaže. Receptą pamatėme viename Turkijos viešbutyje, kur prie patiekalo buvo eilė
Tai firminis Turkijos viešbučių šefų patiekalas, prie kurio visada nusidriekia ilgos eilės, o namuose jį...
Lap
Šventiniai krabų lazdelių suktinukai su pačiu subtiliausiu įdaru
Ingredientai: Paruošimas: Paruoškite įdarą. Atskirkite baltymus nuo trynių ir baltymus sutarkuokite stambia tarka, trynius –...
Lap
Prabangios salotos „Brangakmeniai“: skanios ir neįprastos
Siūlome dar vienas skanias, ryškias ir neįprastas salotas papildyti Jūsų šventinių patiekalų repertuaru. „Brangakmenių“ salotos...
Lap
Salotos su silke vietoj nuobodžios „Silkės po kailiu“. Skanu ir lengva!
Ingredientai: Paruošimas: Paruoškite užpilą: sumaišykite saulėgrąžų aliejų, citrinos sultis ir garstyčias iki vientisos masės. Bulves...
Lap
Mėgstamiausios salotos nauju būdu – skumbrė po kailiu
Ingredientai: burokėliai – 500 grrūkytos skumbrės – 2 filėkiaušiniai – 4 vntmorkos – 200 grbulvės...
Lap
Žuvis nuostabiame marinate – skanus skonis ir sodrus aromatas!
Ingredientai: žuvis (rožinė lašiša, lašiša, banginis ar bet kuri kita žuvis) – 600 gr.saldi paprika...
Lap
Rožinę lašišą pasūdykite su Murmansko lašišos druska
Iš visų raudonųjų žuvų rožinė lašiša laikoma paprasčiausia, tačiau ją galima paruošti ir taip, kad...
Lap
Silkės, burokėlių ir kriaušių salotos – elegantiškos ir šventiškos
Ingredientai: Silkė – 250 g.majonezas – 45 ml.grietinė – 45 ml.Morkos – 100 g.Svogūnai –...
Lap
Garsioji stinta Krymo stiliumi: gaminimas namuose
Ingredientai: stintenė – 500 gvanduo – 350 mlkvapieji pipirai, gvazdikėliai, lauro lapas – po 3...
Lap
Karališkasis silkės garstyčių padaže užkandis: jie net visą padažą užliejo!
Ingredientai: Paruošimas: Žuvį supjaustykite porcijomis, svogūną plonais pusžiedžiais. Sudėkite svogūną į žuvį ir išmaišykite. Suberkite...
Lap