Apie šį metodą niekas nežino. Švelnūs ir skanūs varškės sausainiai: pagardinkite visus namus

Cukriniai šiaudeliai yra išskirtinis konditerijos gaminys, kuris dėl savo traškios tekstūros ir saldaus, sodraus

skonio

populiarėja daugelyje pasaulio šalių.

Šie lengvi ir ploni šiaudeliai, įdaryti kvapniu kremu ar įvairiais įdarais, tapo neatsiejama konditerijos meno dalimi ir mėgstamu desertu per šventes, vestuves ir šeimos vakarėlius.

Cukrinių šiaudelių istorija siekia Europos kulinariją, kai konditeriai ieškojo būdų, kaip sukurti originalių desertų

.

Dėl jų elegantiškos formos ir galimybės pripildyti įvairiais įdarais cukraus šiaudeliai tapo universaliu skanėstu, tinkančiu ir prie arbatos, ir prie kavos.

Sudedamosios dalys:

  • Varškė – 220 g;
  • sviestas – 100 g;
  • miltai – 160 g;
  • cukrus – 40 g;
  • raugas – 1 šaukštelis;
  • druskos – žiupsnelis;
  • vanilino – žiupsnelis.
Siūlome paragauti:  Viskas sudėta ir pamiršta. Tinginių receptas: mūsų šeimoje šis patiekalas ruošiamas kas antrą dieną.

Cukrinių vamzdelių paruošimas:

Į dubenį su varške sudėkite sviestą, cukrų, druską, vaniliną ir viską gerai išmaišykite. Į mišinį supilkite 50 g miltų ir kepimo miltelius ir vėl išmaišykite

. Į tešlą supilkite likusius miltus ir išminkykite minkštą ir nelipnią tešlą

.

Никто не знает про такой способ. Нежное и вкусное творожное печенье: аромат на весь дом

Padalykite tešlą į nedidelius gabalėlius ir iškočiokite į 10×15 cm dydžio lakštus

. Sulyginkite priešingus kraštus ir dalį lakšto pabarstykite cukrumi.

Никто не знает про такой способ. Нежное и вкусное творожное печенье: аромат на весь дом

Kitą dalį perbraukite vamzdeliu. Kiekvieną sluoksnį išvyniokite nuo cukrinės pusės į tą, kurioje yra skylutės.

Никто не знает про такой способ. Нежное и вкусное творожное печенье: аромат на весь дом

Dėkite vamzdelius ant pergamentu išklotos kepimo skardos. Kepkite sausainius 180 laipsnių temperatūroje 20 minučių.

Никто не знает про такой способ. Нежное и вкусное творожное печенье: аромат на весь дом

Iškepusius sausainius galite apibarstyti cukraus pudra. Kai kuriuos sausainius prieš kepimą galite apibarstyti ne tik cukrumi, bet ir cinamonu.

70
Siūlome paragauti:  Kopūstai su vištiena orkaitėje. Lengviausias ir skaniausias vakarienės receptas

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *