Charlotka su vyšniomis – žingsnis po žingsnio receptas orkaitėje

Šis receptas yra vienas iš lengviausių ir paprasčiausių. Vyšnias galite pakeisti bet kokiomis kitomis uogomis ar vaisiais.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

vyšnių be kauliukų, 250 g;

– kiaušinių, 3 vnt;

– cukraus, 200 g; –

raugo, 7

g;

– vanilino pagal skonį; –

žiupsnelio druskos; –

pieno, 100 ml; –

cinamono pagal skonį;

– miltų, 1,5 puodelio.

Kepimo procesas

Įjunkite orkaitę iki 180 laipsnių C.

Sumaišykite kiaušinius su cukrumi, druska ir vanile. Masę išplakite iki stabilių ir tirštų putų. Jei turite laiko ir noro, baltymus atskirkite nuo trynių, atskirkite cukrų ir atskirai suplakite su baltymais ir tryniais, tada mentele atsargiai sumaišykite abi mases, tada šarlotė bus labai sodri ir aukšta.

Siūlome paragauti:  Suflė „Paukščių pienas“ - Desertas vietoj ledų

Įpilkite pieno ir cinamono, suplakite.

Persijokite miltus ir sumaišykite juos su kepimo milteliais, dalimis suberkite į tešlą ir išsukite.

Sumaišykite tešlą su uogomis

. Išklokite formą pergamentu ir paskleiskite tešlą.

Kepkite apie 30 minučių, paruoštumą patikrinkite mediniu iešmeliu

.

Шарлотка с вишней - пошаговый рецепт в духовке

Patarimas: kad uogos nenukristų ant formos dugno, prieš įmaišydami jas į tešlą sumaišykite su šaukštu bet kokio krakmolo.

167

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  50 ml pieno ir 20 minučių! Biudžetingiausias ir greičiausias tortas be grietinėlės
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *