Paprasčiausią doshiraką galima lengvai paversti tikra sriuba. Į makaronus įmuškite kiaušinį ir gausite gardų patiekalą, kuris bus paruoštas per kelias minutes.
Žinoma, makaronų neužpilsime verdančiu vandeniu, kaip siūlo gamintojas. Į puodą supilkite apie 550 mililitrų vandens ir užvirinkite.
Į puodą supilkite prieskonius ir tada sudėkite makaronus. Virkite lygiai keturias minutes.
Atkreipkite dėmesį į sultinio spalvą – ji gerokai skiriasi nuo tos, kurią galėtume gauti makaronus tiesiog užpylę verdančiu vandeniu. Prieskoniai skirti virti puode.
Belieka tik greitai išvirti porą kietai virtų kiaušinių ir sudėti juos į doširaką. Štai ir viskas, puiki sriuba, soti ir ryškaus, sodraus skonio, paruošta. Jei norite, į sriubą taip pat galite įdėti šiek tiek mėsos – taip ruošiami klasikiniai ramen makaronai

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.