Ingredientai:
- Konservuoti žirneliai – 1 skardinė;
- Morkos – 1 vnt;
- Svogūnai – 1 vnt.;
- Augalinis aliejus – 1-2 šaukštai;
- Vanduo – 2,5 l;
- Bulvės – 3 vnt;
- Lydytas sūris – 2 vnt (200 g);
- Kiaušinių makaronai – 100 g;
- Česnakai – 1 skiltelė;
- Džiovinti krapai – 2 arbatiniai šaukšteliai;
- Druska, malti juodieji pipirai.
Paruošimas:
- Įkaitintame aliejuje ant vidutinės trintuvės pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir sutarkuotas morkas.
- Supilkite 2,5 l vandens ir supjaustykite bulves į keptuvę, suberkite sūrį, makaronus ir konservuotus žirnelius.
- Pabarstykite prieskoniais, išmaišykite ir užvirinkite.
- Uždarykite dangtį ir virkite tik 4 minutes, tada patiekite.
Norėdami suteikti sriubai papildomo skonio, į sriubą galite įdėti skrebučius.
Gero apetito!