Koldūnų nebeverdu. Kepti koldūnai su grietine ir sūriu: pažįstamas patiekalas su nauju skoniu

Kepti koldūnai yra populiarus ir sotus patiekalas, kuriame tradiciniai rusų virtuvės elementai dera su daugeliui pasaulio virėjų būdingu universalumu. Unikalus plonos tešlos, įdarytos mėsa ir prieskoniais, ir auksinės traškios plutelės derinys sukuria ypatingą skonių ir tekstūrų simfoniją.

Kepti koldūnai puikiai tinka įvairiems meniu – nuo užkandžių iki pagrindinių patiekalų

.

Juos galima patiekti su įvairiais padažais, pavyzdžiui, grietine, terijakio padažu ar aštriu padažu. Tai leidžia kiekvienam gurmanui pasirinkti idealų skonių derinį

. Papasakosime, kaip paruošti keptus koldūnus su grietine ir sūriu.

Ingredientai: 1:

  • Koldūnai – 400 g;
  • augalinis aliejus;
  • grietinė – 100 ml;
  • Šiltas vanduo – 100 ml;
  • Kietasis sūris – 100 g;
  • krapai – 1 ryšulėlis;
  • Šviežiai malti pipirai;
  • Druska – ⅓ šaukštelio druskos.
Siūlome paragauti:  Cukinijų ikrai žiemai per 30 minučių. Greitas receptas: dabar gaminu tik taip

Keptų koldūnų su grietine ir sūriu paruošimas:

Keptuvėje ant didelės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų, kepkite koldūnus 6-8 min. Tuo metu grietinę sumaišykite su šiltu vandeniu ir druska.

Grietinės mišinį supilkite į koldūnus, palikite troškintis mažiausioje temperatūroje 8-10 min. Sūrį sutarkuokite stambia tarka ir apibarstykite juo koldūnus.

Пельмени больше не варю. Жареные пельмени со сметаной и сыром: привычное блюдо с новым вкусом

Palikite koldūnus po dangčiu ant mažiausios ugnies porai minučių. Tuo metu susmulkinkite krapus, pabarstykite krapais ir pipirais paruoštą patiekalą.

Пельмени больше не варю. Жареные пельмени со сметаной и сыром: привычное блюдо с новым вкусом

Gaunasi labai paprastas, bet gana skanus koldūnų patiekalas. Jei pavargote virti koldūnus, turėtumėte išbandyti šį jų gaminimo būdą.

284

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Siūlome paragauti:  Skaniausia ir sveikiausia pica. Lengva valgyti: paprastas receptas

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *