Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Mėsos khinkali: vietoj tešlos įdarą suvyniokite į kotletus

Stebėtinai skanūs mėsos maišeliai su sultingu įdaru vizualiai labiausiai primena chinkalius, tačiau ruošiami visai be tešlos. Įdarą suvyniojame tiesiai į mėsą ir gauname tokį sotų patiekalą, kad vienos porcijos užtenka trims.

Ingredientai: kilogramas kiaulienos nugarinės, 500 gramų pievagrybių, 100 gramų neutralaus graikiško jogurto, svogūnai, sviestas, druska ir pipirai.

Mėsą supjaustykite ne daugiau kaip 2 centimetrų storio gabalėliais išilgai grūdų ir permuškite per plėvelę. Pabarstykite druska ir pipirais ir kol kas atidėkite.

Įdarui pirmiausia svieste pakepinkite svogūną, tada griežinėliais supjaustykite pievagrybius ir taip pat suberkite į keptuvę. Pasūdykite ir kepkite, kol išnyks drėgmės perteklius. Į jau paruoštus grybus įpilkite jogurto.

Į kiekvieno mėsos gabalo centrą dėkite įdarą.

Siūlome paragauti:  Šventinė mėsa „caras“: pagrindinis šventės patiekalas

Surenkame kaip khinkali ir tvirtiname dantų krapštukais. Perkelkite į kepimo skardą ir kepkite 40 minučių 220 laipsnių temperatūroje.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 4.3 / 5. Balsų skaičius: 4

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!