Stebėtinai skanūs mėsos maišeliai su sultingu įdaru vizualiai labiausiai primena chinkalius, tačiau ruošiami visai be tešlos. Įdarą suvyniojame tiesiai į mėsą ir gauname tokį sotų patiekalą, kad vienos porcijos užtenka trims.
Ingredientai: kilogramas kiaulienos nugarinės, 500 gramų pievagrybių, 100 gramų neutralaus graikiško jogurto, svogūnai, sviestas, druska ir pipirai.
Mėsą supjaustykite ne daugiau kaip 2 centimetrų storio gabalėliais išilgai grūdų ir permuškite per plėvelę. Pabarstykite druska ir pipirais ir kol kas atidėkite.
Įdarui pirmiausia svieste pakepinkite svogūną, tada griežinėliais supjaustykite pievagrybius ir taip pat suberkite į keptuvę. Pasūdykite ir kepkite, kol išnyks drėgmės perteklius. Į jau paruoštus grybus įpilkite jogurto.
Į kiekvieno mėsos gabalo centrą dėkite įdarą.
Surenkame kaip khinkali ir tvirtiname dantų krapštukais. Perkelkite į kepimo skardą ir kepkite 40 minučių 220 laipsnių temperatūroje.