Ingredientai:
- virti burokėliai – 2 vnt;
- šprotai aliejuje – 1 stiklainis;
- bulvės – 2 vnt;
- kiaušiniai – 4 vnt;
- svogūnas – 1 vnt.;
- actas – 50 ml;
- druska, majonezas – pagal skonį.
Paruošimas:
Daržoves ir kiaušinius išvirkite, atvėsinkite ir sutarkuokite atskirai.
Svogūną supjaustykite mažais kubeliais.
Į svogūną įpilkite acto ir pamarinuokite 10 minučių, tada išspauskite.
Salotas išdėliokite sluoksniais.
1 sluoksnis – šprotai, susmulkinti šakute
2 sluoksnis – marinuoti svogūnai
3 sluoksnis – tarkuotos bulvės, druska, majonezo tinklelis
4 sluoksnis – tarkuoti kiaušiniai, druska, majonezo tinklelis
5 sluoksnis – tarkuoti burokėliai, druska, majonezo tinklelis .
Palikite salotas maždaug valandą ir patiekite.
Papuoškite salotas pagal skonį.
Gero apetito!