Nereikia kotletų! Puošni maltos mėsos vakarienė

Paprastas ir skanus patiekalas, pagamintas iš minimalaus produktų rinkinio – maltos mėsos ir bulvių, kietojo sūrio. Šį patiekalą galite greitai pagaminti vakarienei arba patiekti ant šventinio stalo.

Paruošimui reikės tokių ingredientų:

maltos mėsos, 400 g;

– svogūnų, 4 vnt;

– bulvių, 3 vnt;

– virtų kiaušinių, 3 vnt

; – sūrio

; – druskos, pipirų, prieskonių, žolelių.

Gaminimo procesas

Galite imti bet kokį faršą pagal savo skonį, galite maišyti įvairių rūšių maltą mėsą

. Svogūnus – 2 vnt. supjaustykite mažais kubeliais ir sumaišykite su malta mėsa

. Masę pasūdykite, pagardinkite pipirais ir įberkite mėgstamų prieskonių

.

И котлет не надо! Шикарный ужин из фарша

Masę gerai išmaišykite iki vientisos masės.

И котлет не надо! Шикарный ужин из фарша

Likusius 2 svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais. Užpilkite augaliniu aliejumi, išmaišykite ir sudėkite į kepimo indą, išklotą pergamentu.

Siūlome paragauti:  Citrinų pyragas - ypatingas malonumas

И котлет не надо! Шикарный ужин из фарша

Patarimas: galite naudoti įprastą kepimo skardą, bus patogu kepti joje.

Iš maltos mėsos suformuokite didelius ir plokščius kotletus, išdėliokite juos ant svogūnų.

Virtus kiaušinius sutarkuokite stambia tarka ir šaukštu išdėliokite ant kotletų.

И котлет не надо! Шикарный ужин из фарша

Bulves sutarkuokite stambia tarka, išspauskite skystį ir taip pat sudėkite ant kotletų

. 180 laipsnių temperatūroje kepkite apie 30 minučių, išimkite, apibarstykite tarkuotu sūriu ir kepkite dar 10 minučių.

И котлет не надо! Шикарный ужин из фарша

Kartais sūrį sumaišau su smulkintomis žolelėmis, rūkyta paprika ir taip apibarstau kotletus. Jei mėgstate česnaką, galite jo taip pat įdėti.

И котлет не надо! Шикарный ужин из фарша

61

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Siūlome paragauti:  Švelnūs ir trapūs cukriniai sausainiai. Šis receptas yra pagrindinis arbatos gėrimas.

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *