Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ploni ir subtilūs blynai su skylutėmis piene su vištienos kepenėlėmis

Ingredientai:

testui:

  • kiaušiniai – 2 vnt
  • miltai – 300 gr.
  • cukrus – 3 šaukštai.
  • druska – 1 žiupsnelis
  • Soda – 1/2 šaukštelio.
  • pienas – 1 litras

įdarui:

  • vištienos kepenėlės – 400 gr.
  • svogūnas – 2 galvos
  • morkos – 1 vnt
  • druskos ir prieskonių pagal skonį

Paruošimas:

Į šiltą pieną supilkite cukrų ir druską, suberkite kiaušinius, sodą ir miltus. Išmaišykite iki vientisos masės. Leiskite pastovėti 15 minučių.

Įdarui kepenėles išvirti pasūdytame vandenyje. Morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūną smulkiai supjaustykite ir pakepinkite, kol suminkštės.

Kepenėles sutrinkite trintuvu iki tyrės, tada suberkite daržoves ir išmaišykite.

Blynus kepkite kaip įprasta, iš abiejų pusių. Ant kiekvieno blyno uždėkite po 2 šaukštus. įdarai ir įvyniojimas.

Siūlome paragauti:  Kepenys kaip kaukazietiškas kebabas: 20 sekundžių ir viskas!

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!