Rosochka duona, auganti aliejuje. Šventinis receptas didelei įmonei

Ananasai yra tradicinis saldus skanėstas, neatsiejamas nuo pasaulio kulinarinės kultūros. Šie lengvi ir traškūs skanėstai, dažnai apibarstyti cukrumi, džiugina savo lengva tekstūra ir auksine spalva. Ananasai dažnai asocijuojasi su šeimos šventėmis, draugiškais susibūrimais ir jaukiais vakarais, kai šeima ir draugai susirenka prie stalo.

Ananasai dažnai patiekiami su puodeliu kvapnios arbatos ar kavos, o dėl lengvumo ir traškios tekstūros šis skanėstas puikiai tinka prie gėrimų. Be

to, šis skanėstas tampa populiarus per Užgavėnių savaitę, kai tradiciškai ruošiami žiemos pabaigą ir pavasario atėjimą simbolizuojantys patiekalai.

Sudedamosios dalys:

  • Kiaušinis – 1 vnt;
  • Pienas – 3 šaukštai;
  • Sviestas – 50 g;
  • Druska – žiupsnelis;
  • Miltai – 300 g.
Siūlome paragauti:  Pasakysiu jums savo sultingų kotletų paslaptį! Be kiaušinių, duonos ir džiūvėsėlių.

Ananasų paruošimas:

Kiaušinį sumaišykite su pienu ir ištirpintu sviestu, įberkite druskos ir dalimis suberkite miltus.

Tešlą iškočiokite plonu 1-2 mm storio sluoksniu ir supjaustykite 5 cm pločio juostelėmis. Supjaustykite 4-5 cm kvadratėliais, kiekvieno krašto viduryje padarydami įpjovas

. Trijų kvadratėlių vidurį

patepkite

vandeniu. Kiekvieną kvadratėlį uždėkite ant kito taip, kad kraštai nesikirstų.

Хворост “Розочка” растущая в масле. Праздничный рецепт для большой компании

Ananasų roželių vidurį užmaukite ant iešmo ir kepkite iš abiejų pusių įkaitintame augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.

Хворост “Розочка” растущая в масле. Праздничный рецепт для большой компании

Gausite gražų ir neįprastą ananasą.

Хворост “Розочка” растущая в масле. Праздничный рецепт для большой компании

Tokius ananasus rekomenduojama patiekti su cukraus pudra.

276

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Siūlome paragauti:  Kepti ir orkaitėje kepti kopūstų paplotėliai - stebėtinai purūs ir minkšti

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *