Greitai paruošiami krepšelio pyragaičiai pagal receptą iš Rytų, palyginti su daugeliu mums įprastų pyragų. Čia virtuvės šefai orientuojasi į įdaro gausą ir minimalų tešlos kiekį – rezultatas yra daug skoningesnis.
Pirmiausia greitai užminkykite paprastą tešlą: į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite šaukštelį druskos, supilkite 200 mililitrų pieno, tiek pat vandens, įpilkite 7 gramus mielių ir suberkite 700 gramų miltų ir išminkykite tankų. , elastinga tešla. Leiskite pakilti po plėvele 40 minučių.
Tada išimame ir padaliname į 16 dalių. Kiekvieną susukti į lakštą. Sukrauname 8 gabalėlius, kiekvieną sluoksnį aptepame sviestu ir dedame į šaldytuvą 30 min.
Dabar atskirame dubenyje supjaustykite 500 gramų bet kokios mėsos mažais kubeliais. Ten susmulkinkite 2 svogūnus, pagal skonį įberkite druskos, kmynų ir kalendrų. Supilkite 50 mililitrų augalinio aliejaus ir sumaišykite.
Grąžinkite tešlą ant darbinio paviršiaus. Vėl padaliname į 16 dalių. Iš kiekvieno formuojame krepšelį ir užpildome įdaru.
Ir atsargiai sutvirtinkite kraštus, gamindami pyragus. Perkelkite juos į pergamentu išklotą kepimo skardą.
Kepkite 35 minutes 200 laipsnių temperatūroje.