Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Šiam receptui jau daugiau nei 50 metų: Abrikosų uogienė „Tsarskoe“

Ingredientai :

1 kg abrikosų

0 . 7 kg cukraus

200 ml vandens

Paruošimas :

1. Reikia išsirinkti tobulus abrikosus. Jokių įlenkimų ar pilkų dėmių.

2. Juos reikia išskalauti ir nusausinti nuo vandens.

3. Sėklą reikia išimti pincetu, kad nepažeistumėte paties vaisiaus.

4. Iš gautų sėklų reikia išimti branduolius.

5 . Dabar mes turime įdėti šiuos branduolius į abrikosus.

6. Apdorojus visus vaisius, juos reikia sudėti į vieną dubenį.

7. Iš vandens ir cukraus reikia išsivirti sirupą.

8. Virimo metu sirupą reikia nuolat maišyti.

9. Abrikosus užpilkite sirupu ir palaukite, kol viskas atvės.

10. Atsargiai supilkite sirupą į puodą. Dar kartą pakaitinkite ir vėl šiuo sirupu užpilkite abrikosus.

Siūlome paragauti:  Skanus ir traškus krekeris prie arbatos per 15 minučių!

11. Tai turėtų būti daroma iki 6 kartų. Paprastai tai yra ilgas procesas ir trunka iki 3-5 dienų.

12. Gautą uogienę reikia užvirti. Leiskite atvėsti.

13. Išpilstykite į stiklainius.

14. Mėgaukitės!

Pastaba: gatavame deserte sirupas turi išlikti skaidrus, o abrikosai turi tapti tankūs ir gerai išlaikyti formą. Šios uogienės NEGALIMA maišyti!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!