Skanūs kopūstų paplotėliai! Jie išnyksta akimirksniu

Paprastas labai skanių kopūstų ir žaliųjų svogūnų paplotėlių receptas su natūraliu jogurtu arba kefyru pagal jūsų skonį.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

kopūstų, 400 g;

– žaliųjų svogūnų ir žalumynų;

– kiaušinių, 2 vnt;

– miltų, 5 valgomųjų šaukštų

; – natūralaus jogurto, 4 valgomųjų šaukštų

; – smulkinto česnako ir pipirų, druskos pagal skonį.

Kepimo procesas

Kopūstus smulkiai susmulkinkite, sudėkite į sietelį, įdėkite į indą ir užpilkite verdančiu vandeniu. Palikite 20 minučių. Kai kopūstai suminkštės. Išimkite sietą iš indo ir įdėkite į kitą – nusausinkite visą skystį.

Žaliuosius svogūnus ir žoleles smulkiai supjaustykite, sumaišykite su kopūstais, įberkite česnako pagal skonį, druskos, pipirų ir plaktus kiaušinius, jogurtą, miltus. Masę maišykite, kol taps visiškai vientisa. Jei masė per skysta, įberkite dar gerą šaukštą miltų

Siūlome paragauti:  Labai noriu, kad tai išbandytumėte. Jau daugelį metų taip uždarinėju pomidorus

. Įkaitinkite augalinį aliejų ir apkepkite paplotėlius iš abiejų pusių, sudėkite į lėkštę.

Вкуснейшие оладьи из капусты! Исчезают мгновенно

Patarimas: į kepinius taip pat galite įdėti sezamo sėklų, jos suteiks patiekalui originalumo.

411

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Pyragas su obuoliais, kurį paruošti nėra sunkiau nei Charlotka, bet daug įdomesnio skonio ir išvaizdos.
Pasidalink receptu su draugais!

5 thoughts on “Skanūs kopūstų paplotėliai! Jie išnyksta akimirksniu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *