Skanus, net per ekraną. Puikus maltos mėsos ir bulvių receptas pietums ar vakarienei

Mėsa pakeitė turguje įprastą mėsą. Pagal kainą malta mėsa nedaug skiriasi nuo įprastos kiaulienos ir jautienos. Tačiau ne visi mėgsta iš maltos mėsos pagamintus produktus, pirmenybę teikdami maltai mėsai

. Tiesa ta, kad parduotuvėje pirkta malta mėsa, kurią dažnai naudoja šiuolaikiniai virėjai, nėra tokia sultinga ir skani kaip ūkininko mėsa. Parduotuvės produktas gali ilgai gulėti vitrinoje, o tai pablogina jo šviežumą. Ūkininko gaminys paprastai ilgai neguli, nes jis gaminamas nedideliais kiekiais. Tuo pačiu metu iš ūkininko maltos mėsos visada gaunami sultingi ir skanūs kotletai, pyragai ir kiti patiekalai.

Papasakosime, kaip skaniai paruošti bulves su malta mėsa.

Bulvių su malta mėsa ingredientai:

  • Sudedamosios dalys: faršas – 700 g;
  • Svogūnas – 1 vnt;
  • Morkos – 1 vnt;
  • saliero šaknis – 100 g;
  • pomidorų pasta – 70 g;
  • Bazilikas – ½ šaukštelio;
  • raudonėlis – ½ šaukštelio;
  • kalendros – žiupsnelis;
  • maltų pipirų – žiupsnelis;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Cukraus – ½ šaukštelio;
  • Vandens – 400 ml.
Siūlome paragauti:  Koldūnų tešlos nebeminku. Šis metodas apvertė mano mintis aukštyn kojomis: naminiai tinginiai koldūnai

Bulvių su malta mėsa paruošimas:

Supjaustykite svogūnus, morkas ir salierus mažais kubeliais. Pirmiausia keptuvėje augaliniame aliejuje pakepinkite svogūnus, kol jie taps skaidrūs, tada sudėkite salierus ir morkas

. 2 min. pakepinkite daržoves, tada sudėkite maltą mėsą

.

Kepkite mėsą ir daržoves kartu, kol mėsa pakeis spalvą.

Į maltos mėsos ertmę sudėkite pomidorų pastą, lengvai apkepkite ir sumaišykite su likusiais ingredientais. Į mišinį suberkite bazilikus, raudonėlius, kalendras, maltus pipirus, druską ir cukrų

. Į maltą mėsą

supilkite

vandenį ir toliau troškinkite po dangčiu 30 minučių.

Вкусно, даже через экран. Обалденный рецепт из фарша и картошки на обед или ужин

Nuluptas bulves virkite, kol suminkštės.

Вкусно, даже через экран. Обалденный рецепт из фарша и картошки на обед или ужин

Į faršą galite įtarkuoti česnako skilteles ir įdėti likus 5 minutėms iki virimo.

Вкусно, даже через экран. Обалденный рецепт из фарша и картошки на обед или ужин

Mėsą patiekite su bulvių koše arba nesmulkintomis virtomis bulvėmis.

416

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Kaukaze šį patiekalą galima valgyti 7 dienas iš eilės. Ir nesvarbu, kokia mėsa, ji bus sultinga ir minkšta.
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *