Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Skumbrė ant pomidorų ir svogūnų: skaniau nei restorane

Ingredientai:

skumbrė – 1 didelė
prieskoniai žuviai – 1 šaukštelis.
druska – 4 g
citrinos sultys – 1 valgomasis šaukštas.
sviestas – 20 g
grietinė – 1 valgomasis šaukštas.
svogūnas – 1 galva
pomidorai – 3 vnt

Paruošimas:

Skumbres išfiluojame.

Atskirai sumaišykite prieskonius, druską, citrinos sultis ir grietinę.

Gautu padažu apliekite filė ir palikite pasimarinuoti 15 minučių.

Kepimo formą ištepkite sviestu.

Bulves supjaustykite apskritimais ir sudėkite į pirmąjį sluoksnį. Tada išdėliokite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais. Skardą uždenkite folija ir kepkite 220 C temperatūroje 20 minučių.

Išimkite keptuvę, nuimkite foliją ir ant viršaus uždėkite pomidorų žiedus ir žuvies gabalėlius.

Pašaukite į orkaitę 20 minučių tų pačių 220 laipsnių temperatūroje.

Dėl marinato skumbrė orkaitėje pasirodė daug skanesnė nei tik po rūkymo.

Siūlome paragauti:  Mėgstamiausios salotos nauju būdu – skumbrė po kailiu

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.3 / 5. Balsų skaičius: 3

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!