Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Švelni lašiša česnakiniame padaže: prabangus skonis ir aromatas

Ingredientai:

lašiša – 500 g;
citrina – 1 vnt .;
augalinis aliejus – 3 šaukštai;
sviestas – 40 g;
miltai – 1 valgomasis šaukštas.
česnakai – 3 gvazdikėliai;
grietinėlė – 400 ml;
pipirai – ½ šaukštelio;
krakmolas – 1 valgomasis šaukštas;
šviežių krapų, druskos pagal skonį.

Paruošimas:

Žuvies filė supjaustykite porcijomis.

Druskos ir pipirų, apvoliokite krakmole.

Žuvį apkepkite įkaitintame aliejuje po 4-5 minutes iš abiejų pusių.

Atskirai ištirpinkite sviestą ir nuolat maišydami pakepinkite susmulkintą česnaką.

Suberkite miltus ir maišydami kepkite apie 15 sekundžių.

Supilkite grietinėlę, išmaišykite iki vientisos masės.

Įdėkite tarkuotą citrinos žievelę, 3 valg. citrinos sulčių, šiek tiek druskos ir smulkintų krapų.

Virkite padažą, kol sutirštės.

Siūlome paragauti:  Mėgstamiausios salotos nauju būdu – skumbrė po kailiu

Į padažą suberkite lašišą ir pakaitinkite 2 minutes.

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.6 / 5. Balsų skaičius: 5

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!