Švelnūs ir purūs varškėčiai be kiaušinių

Turbūt visi vaikučiai mėgsta saldžius varškėčius. Bet ką ten vaikučiai, juos dievina net suaugę! Pradžiuginkite savo šeimą skaniais, sočiais, ir naudingais pusryčiais, paruošę aromatingus varškėčius be kiaušinių. Jie ir jums išeis purūs, su malonia auksaspalve plutele ir nepakartojamu aromatu.

Ingredientai:

– varškė iki 17% riebumo 360 g

– žiupsnelis druskos

– cukrus 1-2 arbatiniai šaukšteliai

– miltai 1 valgomasis šaukštas + apvoliojimui

– rafinuotas aliejus kepimui

Paruošimas:

Pradedame ruošti varškėčius pagal skanų receptą: į varškę dedame žiupsnelį druskos, cukrų ir 1 valgomąjį šaukštą miltų.

Viską kruopščiai permaišome taip, kad varškė neliptų prie rankų.

Toliau kočiojame iš gautos tešlos dešrelę ir pjaustome ją gabalėliais.

Kiekvieną gabalėlį truputį apvoliojame miltuose, palyginame.

Siūlome paragauti:  Kaip sovietmečiu buvo gaminamas guliašas: sovietmečio virėjo receptas

Dedame mūsų būsimus varškėčius į įkaitintą keptuvę su aliejumi, uždengiame ją dangčiu ir sumažiname ugnį.

Apkepame, kol varškėčiai neparus iš apačios. Po to apverčiame juos ir kepame po dangčiu kol bus gatavi.

Švelnūs ir purūs varškėčiai be kiaušinių pagal paprastą naminį receptą paruošti.

266

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Pomidorai, kurie patiks visiems. Armėniško stiliaus pomidorai
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *