Vareniki su paslaptimi. Gaminame juos su visa šeima: 90-ųjų receptas

Vareniki galima gaminti ne tik su paruoštu įdaru. Šiandien siūlau jums variantą su žaliomis bulvėmis, kurios išvirtos gaunasi tiesiog nuostabiai skanios.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

  • vandens, 2 puodeliai;
  • kiaušinių, 2 vnt;
  • pieno, 3 šaukštai;
  • augalinio aliejaus, 3 šaukštai;
  • žiupsnelis druskos;
  • miltų tiek, kiek reikės tešlai;
  • bulvių;
  • svogūnai.

Kepimo procesas

Šaltą vandenį sumaišykite su kiaušiniais, pienu, augaliniu aliejumi ir druska. Įberkite

miltų tiek, kiek reikės tešlai, ir užminkykite minkštą tešlą. Tokią tešlą galite naudoti koldūnams ir virtinukams. Uždenkite tešlą ir palikite ją 15 minučių.

Bulves nulupkite, supjaustykite kubeliais ir sumaišykite su taip pat kubeliais supjaustytais svogūnais.

Pagardinkite druska ir pipirais ir išmaišykite.

Вареники с секретом. Лепим всей семьёй: рецепт из 90-х

Suformuokite koldūnus su bulvių įdaru.

Siūlome paragauti:  Kopūstai žiemai! Visiems patinka šis grožis

5 minutes virkite koldūnus pasūdytame vandenyje

. Patiekite koldūnus su grietine arba lydytu sviestu.

Koldūnus su šiuo įdaru galite išsiųsti į šaldiklį, gaminti koldūnus iš šios tešlos arba naudoti klasikinį koldūnų įdarą iš bulvių košės su keptais svogūnais ir krapais

.

Вареники с секретом. Лепим всей семьёй: рецепт из 90-х

Labai skanu gaminti su saldžiąja varške – tešla neišsiplės ir nesuplyš, įdaras neišsilies, o iškepę koldūnai liks sveiki.

120

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Viską sumaišykite ir pašaukite į orkaitę. Kefyro pyragas per 5 minutes: paprastas ir skanus receptas
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *