Vartoju cukiniją, kopūstą ir morką. Gaminu “kremines” daržoves – jas valgo net tie, kurie jų nemėgsta.

Šiandien noriu jums parodyti, kaip iš pačių prieinamiausių ir nebrangių produktų gaminu tikrai skanų

patiekalą. Šį patiekalą gaminu kiekvienais metais ir nieko recepte nekeičiu – viskas čia tobula. Jas valgo net tie, kurie nemėgsta tokių “kreminių” daržovių (patikrinta)

Viskas labai paprasta ir neįtikėtinai greita!

Gaminimui jums reikės: 1:

  • kopūstų – 200 gr.
  • Morkų – 1 vnt.
  • cukinijos – 1 vnt.
  • Varškės – 200 gr.
  • Kiaušinių – 2 vnt.
  • manų kruopos – 5 valg. š. l.
  • Raugas – 0,5 šaukštelio.
  • Sviestas – 2 valg. š.
  • Druska pagal skonį

Gaminimo eiga:

Беру кабачок, капусту и морковь. Готовлю "сливочные" овощи - едят даже те, кто их не любит

Kopūstus supjaustykite plonais griežinėliais

, morkas ir cukiniją sutarkuokite stambia tarka.

Беру кабачок, капусту и морковь. Готовлю "сливочные" овощи - едят даже те, кто их не любит

Cukiniją šiek tiek pasūdau ir palieku šiek tiek pastovėti, kad išsiskirtų skysčio perteklius.

Siūlome paragauti:  Nepelnytai pamirštos 9-ojo dešimtmečio salotos. Dabar jas gaminu beveik kasdien
Беру кабачок, капусту и морковь. Готовлю "сливочные" овощи - едят даже те, кто их не любит

Daržoves sumaišau dubenyje. Įdedu kiaušinius, manų kruopas, varškę ir kepimo miltelius

, pagal skonį druskos ir išmaišau.

Беру кабачок, капусту и морковь. Готовлю "сливочные" овощи - едят даже те, кто их не любит

Kepimo formą ištepu sviestu ir

paskleidžiu varškės-daržovių tešlą

. 40 minučių kepu 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.

Viršų patepu sviestu ir pabarstau žolelėmis

.

Беру кабачок, капусту и морковь. Готовлю "сливочные" овощи - едят даже те, кто их не любит

63

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Miltiniai kleckai iš močiutės virtuvės: paprasta, soti ir jauki klasika
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *