Šiandien noriu jums parodyti, kaip iš pačių prieinamiausių ir nebrangių produktų gaminu tikrai skanų
patiekalą. Šį patiekalą gaminu kiekvienais metais ir nieko recepte nekeičiu – viskas čia tobula. Jas valgo net tie, kurie nemėgsta tokių “kreminių” daržovių (patikrinta)
Viskas labai paprasta ir neįtikėtinai greita!
Gaminimui jums reikės: 1:
- kopūstų – 200 gr.
- Morkų – 1 vnt.
- cukinijos – 1 vnt.
- Varškės – 200 gr.
- Kiaušinių – 2 vnt.
- manų kruopos – 5 valg. š. l.
- Raugas – 0,5 šaukštelio.
- Sviestas – 2 valg. š.
- Druska pagal skonį
Gaminimo eiga:

Kopūstus supjaustykite plonais griežinėliais
, morkas ir cukiniją sutarkuokite stambia tarka.

Cukiniją šiek tiek pasūdau ir palieku šiek tiek pastovėti, kad išsiskirtų skysčio perteklius.

Daržoves sumaišau dubenyje. Įdedu kiaušinius, manų kruopas, varškę ir kepimo miltelius
, pagal skonį druskos ir išmaišau.

Kepimo formą ištepu sviestu ir
paskleidžiu varškės-daržovių tešlą
. 40 minučių kepu 180 laipsnių Celsijaus temperatūroje.
Viršų patepu sviestu ir pabarstau žolelėmis
.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.