Vištienos krūtinėlę apkepinu, suvynioju ir užpilu padažu. Krūtinėlė iškepa minkšta, ir begalo skani.

Pagrindinis recepto akcentas – aromatingas padažas, dėl kurio mėsa tampa labai minkšta, švelni ir sultinga. Į padažą galite įberti bet kokių norimų prieskonių ir naudoti kaip garnyrą.

4 porcijoms paruošti reikės šių ingredientų:

  • vištienos filė, 500 g;
  • sūrio, 200 g;
  • garstyčių, 2 valg;
  • riebios grietinės, 200 g;
  • česnakas, 4 skiltelės;
  • druskos, pipirų, prieskonių;
  • augalinis aliejus, 2 šaukštai.

Gaminimo procesas

Kiekvieną

filė

perpjaukite į 2 dalis ir gaukite 4 gabaliukus

. Kiekvieną gabaliuką gerai išmuškite iš abiejų pusių – turi gautis dideli mėsos sluoksniai.

Iš abiejų pusių pasūdykite, papipirinkite, įtrinkite įvairiais prieskoniais.

Paimkite bet kokį sūrį pagal savo skonį ir sutarkuokite jį stambia

tarka. Tarkuotą sūrį padalykite į 4 dalis ir uždėkite ant kiekvieno mėsos sluoksnio, susukite suktinukus

Siūlome paragauti:  Derunes su sultinga vištienos filė. Virtas ir valgomas iš karto

.

Куриную грудку отбиваю, заворачиваю и заливаю соусом. Грудка выходит нежная, почти как масло, а соусом поливаю гарнир

Куриную грудку отбиваю, заворачиваю и заливаю соусом. Грудка выходит нежная, почти как масло, а соусом поливаю гарнир

Suktinukus sudėkite į kepimo formą.

Куриную грудку отбиваю, заворачиваю и заливаю соусом. Грудка выходит нежная, почти как масло, а соусом поливаю гарнир

Patarimas: kad patiekalas būtų gardesnis, paimkite neluptas česnako skilteles ir tiesiog paspauskite jas peiliu, kad šiek tiek suplonėtų. Taip neluptas sudėkite į formą kartu su mėsa. Taip česnakai nesudegs.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite suktinukus 20 minučių.

Sumaišykite grietinę su bet kokiomis garstyčiomis pagal skonį, prieskoniais ir užpilkite padažą ant suktinukų.

Куриную грудку отбиваю, заворачиваю и заливаю соусом. Грудка выходит нежная, почти как масло, а соусом поливаю гарнир

Kepkite dar 20 minučių, padidinę temperatūrą iki 200 laipsnių C.

Padažo turi būti tiek, kad visiškai padengtų suktinukus

. Patiekdami apibarstykite smulkintomis žolelėmis ir užpilkite padažu pagal skonį.

Куриную грудку отбиваю, заворачиваю и заливаю соусом. Грудка выходит нежная, почти как масло, а соусом поливаю гарнир

389

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  100 kartų geresnis nei pirktas parduotuvėje. Cukinijų ikrai iš vaikystės, kaip SSRS
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *