Receptai pagal žymę:
mėsa
Kepta kiauliena orkaitėje: pati švelniausia mėsa, kuri tirpsta orkaitėje
Ingredientai: Glajui: Paruošimas: Mėsą nuplaukite ir nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Per visą paviršių darome maždaug 5...
Lap
Rytietiški krepšelių pyragai: plona tešla ir daug įdaro
Greitai paruošiami krepšelio pyragaičiai pagal receptą iš Rytų, palyginti su daugeliu mums įprastų pyragų. Čia...
Lap
Sočią ir skanią vakarienę ruošiame tiesiai į puodelius. Sieneles darome iš maltos mėsos, o tada užpildome kiaušiniu
Ingredientai: Malta mėsa – 400 grDuona – gabaliukasPienas – 1 stiklinėSvogūnai – 1 vntPipirai –...
Lap
Naujųjų metų stalo puošmena: nuostabus užkandis iš paprastos maltos mėsos
Ingredientai: Paruošimas: Paruošiame įdarą. Į faršą įmuškite 1 kiaušinį, druską, pipirus ir prieskonius pagal skonį....
Lap
Švelni, sultinga ir kvapni mėsa, kurią galite pjaustyti šaukštu
Ingredientai: Paruošimas: Sumaišykite druską, kalendrą, papriką ir maltus pipirus. Šiuo mišiniu įtrinkite kiaulienos sprandinę.Padarykite gilius...
Lap
Švelnios ir kvapnios bulvės su vištiena kreminiame padaže
Ingredientai: Paruošimas: Patarimas: jei norite ryškesnio skonio, į padažą įdėkite žiupsnelį muskato riešuto arba džiovinto...
Lap
Super naujiena – Čeburekai su kopūstais. Smagu už centus
Ar kada nors bandėte pyragus be tešlos? Šis patiekalas ne tik išvaizda, bet ir skoniu...
Lap
Gardi ir sveika vakarienė – Vištienos kotletai su varške orkaitėje
Ingredientai: Kiaušiniai – 6 vnt.Vištienos filė – 1,5 kgVarškė nuo 9% – 0,6 kgKvietiniai miltai...
Lap
Troškinta vištiena: kai reikia, atidarau stiklainį!
Ingredientai: Paruošimas: Mėsą nuplaukite ir nusausinkite, įberkite druskos, pipirų ir acto. Marinuoti 2 valandas. Tada...
Lap
Mėsa skardinėse: skanus UŽKANDĖLIS bet kokiam stalui!
Ingredientai 2500 ml stiklainiams: kiaulienos krūtinėlė – 800 gr. – 1 kg.Lauro lapas – 2...
Lap