Pyragas per 5 minutes! Jo tiesiog neįmanoma sugadinti

Sotus ir skanus pyragas iš lietinės tešlos su kiaušiniais, žaliaisiais svogūnais ir šviežiomis žolelėmis.

Ruošiant reikės šių ingredientų:

grietinės, 150 g;

– kefyro, 200 g;

– kiaušinių, 3 vnt.;

– miltų, 170 g;

– druskos, 0,5 šaukštelio

; – raugo, 1 šaukštelis

; – sviesto, 50 g;

– sūrio, 100 g.

Įdarui paruošti reikia:

žaliųjų svogūnų gero ryšulėlio

; – kiaušinių, 3 vnt

; – druskos ir pipirų pagal skonį.

Paruošimo procesas

Virtus kiaušinius supjaustykite kubeliais, susmulkinkite žalius svogūnus ir žoleles. Sumaišykite, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų

. Kefyrą sumaišykite su grietine ir kiaušiniais

. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir persijokite, supilkite į skystą mišinį ir išminkykite.

Siūlome paragauti:  Obuolių pyragas keptuvėje. Aromatinga Šarlotė be orkaitės

Įdėkite suminkštinto sviesto ir tarkuoto sūrio, išminkykite

.

Formą išklokite pergamentu, jei turite silikoninę formą – ištepkite augaliniu aliejumi

. Supilkite dalį tešlos, sudėkite įdarą ir supilkite antrą dalį.

Orkaitę įkaitinkite iki 180 laipsnių ir kepkite apie 40 minučių, paruoštumą tikrinkite lazdele.

Ходовой пирог за 5 минут! Испортить его просто невозможно

211

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Neįtikėtinai skanus varškės pyragas arba sūrio pyragas. Paprastas receptas iš prieinamiausių produktų
Pasidalink receptu su draugais!

One thought on “Pyragas per 5 minutes! Jo tiesiog neįmanoma sugadinti

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *