Ingredientai:
Bulvės – 200 g
Miltai – 100 g
Druska – pagal skonį
Kietasis sūris – 75-100 g
Augalinis aliejus – 200 ml
Paruošimas:
Bulves išvirkite pasūdytame vandenyje. Padarykite tyrę, atvėsinkite ir suberkite pusę tarkuoto kietojo sūrio ir miltų.
Minkykite tirštą bulvių tešlą.
Tešlą dėkite ant miltais pabarstyto darbinio paviršiaus, kočėlu iškočiokite į 0,5 cm storio apskritimą, tada supjaustykite vienodais trikampiais.
Ant kiekvieno trikampio plataus krašto uždėkite tarkuoto sūrio.
Sandariai susukite beigelius ir pakepinkite iki auksinės spalvos.
Padėkite gatavus bagelius ant servetėlės, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
Patiekite su grietine ar kitu padažu pagal skonį.
Gero apetito!