Receptai pagal kategoriją:

Desertai

Desertai“ – tai kategorija, skirta saldumynų mėgėjams, ieškantiems naujų idėjų, kaip pagaminti gardžius ir įdomius desertus. Čia rasite įvairius receptus – nuo klasikinų tortų ir pyragų iki lengvų ir sveikų pasirinkimų. Pasinerkite į saldų pasaulį ir atraskite idėjų, kaip pagaminti skanius desertus, kurie puikiai tiks tiek kasdieniam mėgavimuisi, tiek ypatingoms progoms.

Saldainiai iš datulių, bananų ir džiovintų abrikosų: neturi dažiklių ir konservantų, bet yra skanūs ir natūralūs

Išeiga: apie 15-20 saldainių, priklausomai nuo dydžio. Ingredientai: Paruošimas: Džiovintus abrikosus ir datules užpilkite karštu...

Cigaretės, pagamintos iš sausainių tešlos su kremu

Ingredientai: Paruošimas: Cigaretes kepsime orkaitėje dviejų šimtų dešimties laipsnių temperatūroje. Taigi jau galite pradėti kaitinti...

Švelnus ir minkštas citrinų pyragas su kefyru – skanus ir paprastas receptas per 5 minutes + kepimo laikas

Ingredientai: kiaušiniai – 3 vntcukrus – 200 grdruska – 1/4 šaukštelio.kefyras – 200 mlaugalinis aliejus...

Kreminio sūrio pyrago desertas šventei: be orkaitės, be tešlos ir be maišytuvo

Ingredientai: kondensuotas pienas – 2 skardinėskiaušinių tryniai – 6 vntšaltas vanduo – pusė stiklinėsželatina –...

Vaflinis suktinukas su aguonų-kokoso įdaru be kepimo

Ingredientai: Aguonų įdarui: Kokosų įdarui: Papuošimui (neprivaloma): Paruošimas: Aguonų įdaro ruošimas. Aguonas sumalkite kavamale, supilkite...

Sultingas moliūgų pyragas: trapios tešlos plutelė ir subtilus moliūgų sluoksnis

Ingredientai: testui: įdarui: Paruošimas: Kiaušinį, tešlos cukrų, minkštą sviestą ir miltus sutrinkite rankomis. Tai turėtų...

Paimkite lazdelę sviesto ir paruoškite visą kalną TRUMPŲ SAUSAINIŲ

Ingredientai: Paruošimas: Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cukrų ir vanilinį cukrų. Atskirai sumaišykite minkštą sviestą ir...

Ši uogienė bus jūsų stalo akcentas: Smaragdinis džemas „Precious Home“

Ingredientai : 1 kg agrastų vyšnių lapeliai Sirupui: 1 . 5 kg cukraus 200 ml...

Geriausias metų hitas namų šeimininkėms: švelniausios ir burnoje tirpstantys varškės bandelės!

Ingredientai: Keksiuko receptas: Gero apetito! 80Laura KazlauskaitėSveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie...

Tiršta ir skani abrikosų ir apelsinų uogienė

Uogienė pagal šį receptą pasirodo labai aromatinga, graži ir skani. Ir tai lengva ir paprasta...

Šiam receptui jau daugiau nei 50 metų: Abrikosų uogienė „Tsarskoe“

Ingredientai : 1 kg abrikosų 0 . 7 kg cukraus 200 ml vandens Paruošimas :...

Šis pyragas man visada padeda: dietinis morkų-avižų pyragas

Ingredientai: 150 g maltų avižinių dribsnių 2 dideli obuoliai 1 vidutinė morka 60 g medaus...

Skanus ir traškus krekeris prie arbatos per 15 minučių!

Ingredientai: Paruošimas: Dubenyje sumaišykite abiejų rūšių miltus, kepimo miltelius, druską ir cukrų. Į dubenį supilkite...

Skanus šaldytų uogų pyragas: pranoksta net pyragą

Ingredientai: įdarui: testui: kremui: Paruošimas: Sumaišykite minkštą sviestą, druską, cukrų ir kiaušinį, tada suberkite miltus...

Suflė „Paukščių pienas“ – Desertas vietoj ledų

Ingredientai : Ingredientai: Želatiną pamirkykite šaltame virintame vandenyje, tada pašildykite mikrobangų krosnelėje. Raugintą keptą pieną...

Greitai paruošiami sausainiai per 15 minučių

Ingredientai: Paruošimas: Riešutus ir sausainius sutriname blenderiu iki trupinių. Riešutus ir sausainius sumaišykite su grietine...

Greitas desertas su BANANAIS ir sausainiais: be kepimo ir želatinos

Palepinkite savo artimuosius! Ingredientai: Paruošimas: Sausainius sutriname blenderiu iki trupinių. Suberkite nuluptus bananus ir vėl...

Sūdyta karamelė, pagaminta iš keturių pagrindinių ingredientų. Skanu ir labai paprasta!

Puikus desertas arba įdaras pyragams ir pyragams Ingredientai: cukrus – 200 grvanduo – 50 mlgrietinėlė...

Tirštas pieno desertas, kaip vaikystėje!

Ingredientai: pienas – 0,5 l.;cukrus – 100 gr .;kukurūzų krakmolas – 3 šaukštai;vanduo – 100...

Subtilus ir skanus varškės kremas

Ingredientai: Paruošimas: Minkštą sviestą plakite mikseriu su cukraus pudra iki vientisos masės. Tada supilkite varškę...