Beigeliai “RAFAELLO”: švelnūs ir labai skanūs kepiniai prie arbatos

Ingredientai: testui:

  • miltai – 500 gr kokoso drožlės – 50 gr jogurtas – 200 ml kiaušinis – 1 vnt cukrus – 1 valgomasis šaukštas. druska – 1 žiupsnelis kepimo milteliai – 10 g sviestas – 250 gr
  • įdarui:
  • kokoso drožlės – 100 gr pienas – 600 ml vanilinis pudingas – 2 pakeliai cukrus – 5 šaukštai.
  • Paruošimas: Paruoškite
    tešlą: sumaišykite jogurtą, kiaušinį ir minkštą sviestą. Išmaišykite
    iki vientisos masės. Suberkite miltus, kokosus, cukrų, druską ir kepimo
    miltelius.

    Minkykite minkštą ir elastingą tešlą. Paruoškite
    įdarą: visus ingredientus sumaišykite puode, dėkite ant viryklės,
    užvirinkite ir išimkite. Leiskite šiek tiek atvėsti. Tešlą
    iškočiokite į apvalų sluoksnį, tada supjaustykite trikampiais ir ant
    kiekvieno trikampio krašto dėkite po 1 valg. įdarų, suvyniokite į
    beigelį. Kepti 180 C temperatūroje 30 min. Patiekite apibarstę cukraus pudra. Gero apetito!

    Siūlome paragauti:  Subtilus grietinės desertas su uogomis. Tik 3 minutės ir sudėtyje nėra miltų.
    59

    Ar šis receptas Jums patiko?

    Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

    Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

    Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

    Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

    Pasidalink receptu su draugais!