Toks paprastas deserto receptas padės jums pagaminti labai skanų ir švelnų šokoladinį pyragą.
Jam paruošti reikės šių ingredientų:
–
šokoladinių sausainių, 400 g;
– pieno, 420 g;
– sodos, 4 šaukšteliai
.
Kepimo procesas
Sausainius susmulkinkite trintuvu iki trupinių.
Sumaišykite su pienu iki vientisos masės
. Formą išklokite pergamentu, išklokite tešlą
. 170 laipsnių temperatūroje kepkite apie 25 min.
Išimkite iš formos, nuimkite pergamentą, atvėsinkite.
Pyragą aptepkite šokoladine pasta arba džemu, tiesiog apibarstykite cukraus pudra
.
Galite derinti, pavyzdžiui, šokoladinę pastą ir smulkintus riešutus, kokoso drožles ir pan.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.