Gordonas Ramsay siūlo greitą vakarienės variantą – itališkas dešreles su ryžiais pagal jo firminį receptą. Sodrų padažo skonį paryškina šviežios žolelės, susmulkintos tiesiai į keptuvę. Pasak šefo, patiekalas paruošiamas gana greitai ir jo užtenka visai šeimai.
Pirmiausia susmulkinkite svogūną ir kepkite jį alyvuogių aliejuje keptuvėje 5 minutes. Papriką supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir taip pat sudėkite į keptuvę. Tada 2 skilteles česnako supjaustykite plonais griežinėliais ir padidinkite ugnį minutei. Tada sudėkite karštas dešreles į keptuvę, nulupkite odelę ir sudėkite mažais gabalėliais. Viską kartu apkepkite ant didelės ugnies.
Po 1 minutės į keptuvę suberkite baltuosius ryžius ir atsargiai aplink keptuvės perimetrą užpilkite 100 mililitrų baltojo vyno. Viską užpilkite karštu vandeniu ir sumažinkite kaitrą iki minimumo.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.