Jūs pamiršite apie “Rassolnik”. Neįtikėtinai skani sriuba iš maltos mėsos, marinuotų agurkų ir perlinės kruopų sriubos: naujas receptas

Rassolnik žinomas nuo SSRS laikų. Gamindamos šią sriubą šeimininkės dažnai naudoja marinuotus agurkus ir pipirų grūdelius. Mūsų naujajame recepte taip pat naudojami šie produktai, tačiau sriuba vis tiek skiriasi nuo klasikinės rassolnik. Tai kaip tik tas atvejis, kai galima išbandyti kažką naujo ir panaudoti produktus, kurie jau nugulė lentynose.

Gaminkite kartu su mumis!

Ingredients:

  • Maltos mėsos – 500 g;
  • perlovka – 250 ml;
  • bulvės – 4 vnt;
  • svogūnas – 2 vnt;
  • morkos – 2 vnt;
  • marinuotų agurkų – 3 vnt;
  • pomidorų pasta – 3 šaukštai;
  • apyniai-suneli – 1 šaukštelis;
  • džiovintų bazilikų – 0,5 šaukštelio;
  • druskos – 1,5 šaukštelio;
  • sviesto – 20 g;
  • augalinis aliejus – 3 šaukštai;
Siūlome paragauti:  Blynai per 15 minučių. Puikiai tinka pusryčiams: visas kalnas skanumo iš 1 puodelio kefyro

Sriubos paruošimas:

Sviestą ištirpinkite puode, supilkite perlines kruopas ir kepkite 10 min. Įpilkite 750 ml vandens ir druskos. Virkite po uždaru dangčiu 25-30 min.

Smulkiai supjaustykite svogūną ir kepkite keptuvėje, kol įgaus auksinę spalvą. Sudėkite faršą ir kepkite dar 10-15 minučių. Marinuotus agurkus supjaustykite kubeliais ir suberkite į keptuvę. Sudėkite pomidorų pastą, hopli-suneli, druską ir džiovintus bazilikus. Išmaišykite ir troškinkite 2 min.

Bulves supjaustykite kubeliais ir išvirkite. Sudėkite bulves, perlines kruopas ir mėsos kepsnius. Stebėkite sultinio kiekį, kuo jo mažiau, tuo tirštesnė košė. Uždengę dangtį virkite sriubą dar 3 minutes.

Sriuba paruošta! Gero apetito.

63
Siūlome paragauti:  Morkos ir avižiniai dribsniai. Mano mėgstamiausias pyragas be cukraus ir miltų: receptas per 15 minučių

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *