Kaip neįprastai virti burokėlius be virimo. Labai skanus užkandis: dalijimasis

Į savo mitybos racioną būtinai turėtumėte įtraukti burokėlių. Ypač žiemą, nes šaltuoju laikotarpiu burokėliai gali labai sustiprinti imunitetą

. Burokėliuose yra daug naudingų komponentų, taip pat vitaminų

.

Todėl sergant įvairiomis širdies, inkstų, skrandžio ligomis gydytojai skiria dietas su burokėliais.

Dabar daugelis žmonių vietoj burokėlių mieliau renkasi kitas daržoves

.

Ne visi žino įdomių burokėlių salotų. Kažkas tiesiog tingi virti burokėlius dėl vieno patiekalo. Parodysime, kaip galima nevirti burokėlių, o pasigaminti sveiką užkandį.

Burokėlių užkandžio ingredientai:

  • Burokėliai: burokėliai – kg;
  • druskos – šaukštelis;
  • obuolių sidro actas – valgomasis šaukštas;
  • maltos kalendros – šaukštelis;
  • saldžiosios paprikos – šaukštelis;
  • juodųjų pipirų – šaukštelis;
  • česnako – 3 skiltelės;
  • augalinis aliejus – 50 ml.
Siūlome paragauti:  Baklažanai su malta mėsa tešloje: tokie skanūs. Puošnūs pietūs arba vakarienė

Burokėlių užkandžio paruošimas:

Burokėlius sutarkuokite stambia tarka, sumaišykite su druska ir obuolių actu. Atskirame dubenyje sumaišykite kalendrą su saldžiąja paprika ir juodaisiais pipirais

. Česnako skilteles išspauskite per presą ir pridėkite prie prieskonių. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir supilkite į jį česnaką bei prieskonius.

Как необычно приготовить свеклу без варки. Ну очень вкусная закуска: делюсь

Augalinį aliejų su prieskoniais ir česnakais supilkite į burokėlių mišinį ir išmaišykite. Palikite burokėlius marinuotis 12 valandų, mažiausiai 3 valandas.

Как необычно приготовить свеклу без варки. Ну очень вкусная закуска: делюсь

Šio burokėlio pliusas yra tas, kad jis paruošiamas labai taupiai. Patiekalo aštrumą galima padidinti į prieskonius pridėjus raudonųjų aštriųjų pipirų.

23

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Morkos ir avižiniai dribsniai. Mano mėgstamiausias pyragas be cukraus ir miltų: receptas per 15 minučių
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *