Kaip pagaminti švelnų omletą: suflė paslaptis

Omletas gaminamas įvairiais būdais, tačiau visiems patinka subtilus skonis, panašus į suflė. Jei omletą gaminsite tokiu būdu, gausite neumovirno sultingą, vienspalvį snidanoką, kuris tirpsta burnoje.

Išsami informacija

Є 2 omleto gaminimo paslaptys.

Paslaptis Nr. 1. Borošno

Tiksliau jos nebuvimas. Borošno visai nedėkite, kad tekstūra būtų lengva.

Paslaptis Nr. 2. Viršūnės

Dažnai omletas gaminamas ant pieno, bet galite pabandyti ir ant 10 proc. viršūnėlių. Tiesiog įmuškite 3 kiaušinius, į kiekvieną kiaušinį įberkite po 1 valgomąjį šaukštą viršūnėlių (druskos ir prieskonių pagal savo skonį).

Kepkite ant silpnos ugnies, neapverdami, bet po vikšru. Pūkuotas, pikantiškas ir labai švelnus omletas patiks jums ir jūsų šeimai.

707
Siūlome paragauti:  Traškios bulvių ir mėsos dešrelės: traškios plutelės ir švelnaus įdaro, tirpstančio burnoje, paslaptis

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *