Omletas gaminamas įvairiais būdais, tačiau visiems patinka subtilus skonis, panašus į suflė. Jei omletą gaminsite tokiu būdu, gausite neumovirno sultingą, vienspalvį snidanoką, kuris tirpsta burnoje.
Išsami informacija
Є 2 omleto gaminimo paslaptys.
Paslaptis Nr. 1. Borošno
Tiksliau jos nebuvimas. Borošno visai nedėkite, kad tekstūra būtų lengva.
Paslaptis Nr. 2. Viršūnės
Dažnai omletas gaminamas ant pieno, bet galite pabandyti ir ant 10 proc. viršūnėlių. Tiesiog įmuškite 3 kiaušinius, į kiekvieną kiaušinį įberkite po 1 valgomąjį šaukštą viršūnėlių (druskos ir prieskonių pagal savo skonį).
Kepkite ant silpnos ugnies, neapverdami, bet po vikšru. Pūkuotas, pikantiškas ir labai švelnus omletas patiks jums ir jūsų šeimai.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

