Kreminis bananų desertas per 5 minutes. Receptas be cukraus ir miltų

Grietinėlės ir bananų desertas – išskirtinis, tačiau nebrangus skanėstas, kuris gurmanus džiugina švelnia tekstūra ir sodriu skoniu. Šis desertas – tai puikus grietinėlės ir prinokusių bananų derinys, todėl jis ne tik skanus, bet ir labai maistingas. Bananai

, kuriuose yra natūralių cukrų, vitaminų ir mineralų, suteikia desertui natūralaus saldumo, o grietinėlė – kreminio lengvumo ir sodrumo.

Bananų naudojimo desertuose istorija siekia šimtmečius

.

Bananai yra vienas populiariausių vaisių pasaulyje, o daugelis kulinarinių tradicijų sėkmingai pritaikė juos saldumynams gaminti.

Kreminiam bananų desertui paruošti nereikia jokių ypatingų kulinarinių įgūdžių. Jis gali būti įvairus – nuo paprastų putėsių ir meringų iki sudėtingų pyragų ir apkepų.

Ingredientai: bananai, blynai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai, sūriai:

  • Bananai – 3 vnt;
  • pieno – 240 g;
  • sviestas – 40 g;
  • kiaušinių tryniai – 2 vnt;
  • kukurūzų krakmolas – 30 g;
  • citrinos sultys – 1 valgomasis šaukštas;
  • ciberžolės – 1/4 šaukštelio;
  • plakta grietinėlė – 250 ml.
Siūlome paragauti:  Kepto viščiuko suktinukai: įvyniokite grybų ir sūrio įdarą

Kreminio bananų deserto paruošimas:

Nulupkite bananų žievelę ir supjaustykite nedideliais apskritimais. Sudėkite bananus į puodą su sviestu ir virkite, kol suminkštės.

Panardinamuoju trintuvu sutrinkite bananus

.

Į trintus bananus pamažu supilkite pieną ir išmaišykite. Sudėkite ciberžolę, kiaušinių trynius ir įmaišykite į bananų masę.

Į masę supilkite citrinos sultis,

suberkite

ciberžolę ir gerai išmaišykite. Nuolat maišydami virkite mišinį ant vidutinės ugnies, kol sutirštės

. Supilkite mišinį į plaktą grietinėlę ir toliau plakite, kol susimaišys. Mišinį pakiškite po celofanu ir palikite sustingti šaldytuve.

Сливочно-банановый десерт за 5 минут. Рецепт без сахара и муки

Prieš patiekdami dar kartą suplakite mišinį, kol lengvai išbals, tada sudėkite į konditerinį maišelį ir perkoškite į serviravimo dubenį. Rezultatas – skanus kreminis bananų desertas.

128
Siūlome paragauti:  Jis tinka bet kokiai progai. Skanus tortas su kakavos kremu ir šokoladiniu glajumi: puikus desertas šventei.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *