Marinuoti žali pomidorai žiemai! Skanus

Žalieji pomidorai visada yra sėkmingas ir labai skanus užkandis, todėl nepraleisite progos pasigaminti daugiau tokio patiekalo.

Paruošimui reikės tokių ingredientų:

pomidorų, 8 kg;

– česnako, 6 skiltelės stiklainyje

; – petražolių, 100 g 4 stiklainiuose

; – sausų krapų, 30 g 4 stiklainiuose

; – pipirų grūdelių, 10 vnt. kiekviename stiklainyje

; – lauro lapų, 4 vnt. stiklainyje

; – 9 proc. acto, 3 šaukštai

stiklainyje

; – druskos, 2 šaukštai stiklainyje

; – cukraus, 1 valgomasis

šaukštas stiklainyje

.

Virimo procesas

Iš šio produktų kiekio gauname 4 stiklainius po 3 l.

Pomidorai nuplaunami ir supjaustomi griežinėliais

. Į švarius stiklainius sudedami žalumynai, paprikos, česnakai ir krapai, lauro lapai.

Į stiklainius sudedami pomidorai ir sudedami žalumynai, česnakai

.

Į stiklainius

supilamas verdantis

Siūlome paragauti:  Majonezo paplotėliai. Mielinės tešlos receptas: išlieka minkšta net ir kitą dieną

vanduo,

užsukami dangteliai ir paliekama 20 min.

Vanduo

nupilamas

į puodą, užvirinamas ir supilamas į stiklainius

.

Palikite 30 minučių.

nusunkite vandenį, užvirinkite

. į kiekvieną stiklainį sudėkite druską ir cukrų, supilkite actą ir užpilkite verdančiu

vandeniu

. užsukite dangtelius, apverskite ir užsukite

. laikykite rūsyje arba sandėliuke.

Su tokiais pomidorais daugelis žmonių patiekdami gamina salotas – svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais ir salotas apšlakstykite augaliniu aliejumi

.

57

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Miltai, vanduo ir bulvės. Štai kaip aš gaminu puikų kičiną: mano mėgstamiausias receptas
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *