Miltus gaminu tik pagal šį receptą. Pirmiausia padažas mirkomas duonoje: nebrangus ir skanus patiekalas.

Mėtos svogūnų padaže – paprastas, tačiau išskirtinis patiekalas, puikiai tinkantis tiek kasdieniams pietums, tiek iškilmingesnėms progoms. Mėtos, pasižyminčios dideliu baltymų kiekiu, lengvumu ir subtiliu skoniu, puikiai dera su aromatingu svogūnų padažu, kuris žuviai suteikia ypatingo gilumo ir sodrumo

. Tai sveika ir maistinga vakarienė, kurią nesunkiai paruoš bet kuris virėjas. Dėl turimų ingredientų naudojimo ir proceso greičio šis patiekalas yra ypač paklausus.

Papasakosime, kaip paruošti keptą silkę svogūnų padaže

.

Ingredientai: 1:

  • Sudedamosios dalys: Menkė – 1 100 g;
  • svogūnas – 1 vnt;
  • Druska – 2 šaukšteliai;
  • Miltai – 3 valg. šaukštai;
  • Žuvies prieskoniai – 1 šaukštelis;
  • nerafinuotas aliejus – 5 valg.

Menkės virimas svogūnų padaže:

Išvalykite žuvį iš vidaus, pašalinkite uodegą, galvą, žiaunas, nuplaukite. Būtinai pašalinkite nuo žuvies juodą plėvelę

Siūlome paragauti:  Morkų pyragas skanesnis už tortą. Nuostabus bet kokių atostogų receptas

. Supjaustykite žuvį nedideliais gabalėliais. Į gilų dubenį supilkite miltus, žuviai skirtus prieskonius, įberkite šaukštą druskos.

Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir lengvai apkepkite žuvies gabaliukus iš abiejų pusių. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais ir sudėkite ant žuvies, įpilkite 120 ml vandens.

Žuvį pasūdykite, pabarstykite trupučiu miltų ir palikite 20 minučių troškintis po dangčiu.

Минтай готовлю только по этому рецепту. Подливу вымакивают хлебом в первую очередь: недорогое и вкусное блюдо

Taigi, pasirodo, lengva iškepti polocką svogūnų padaže. Šis receptas tinka greitai vakarienei, kai nėra jėgų ką nors ilgai gaminti.

98

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Siūlome paragauti:  Stebuklingas pyragas. Konditerijos meistras pasidalijo neįtikėtinai skaniu receptu

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *