Kiaulienos kotletai su faršu – būtent tai galite dėti ant šventinio stalo ir vaišinti savo šeimą per įprastą šeimos vakarienę. Pasirodo, labai skanu.
Ruošiant reikės tokių ingredientų:
–
kiaulienos, 500 g;
– kiaušinio, 1 vnt;
– grietinės, 50 g; –
garstyčių, paprikos
po
1 šaukštelį
; – druskos ir pipirų pagal skonį;
– česnako, 2 skiltelių
; – pomidoro, 1 vnt;
– sūrio, 70 g; –
džiūvėsėlių, miltų.
Kepimo procesas
Kotletams galite naudoti bet kokią mėsą pagal savo skonį.
Mėsą supjaustykite porcijiniais kišenės formos gabalėliais (įpjaukite ne iki galo) ir gerai išmuškite iš abiejų pusių. Pasūdykite, papipirinkite ir įberkite mėgstamų mėsos prieskonių
. Grietinę sumaišykite su garstyčiomis, išspaustu česnaku, druska ir pipirais pagal skonį, smulkiai supjaustytais žalumynais, paprika ir kitais prieskoniais.
30 minučių marinuokite kotletus šiame padaže.
Sūrį supjaustykite batonais, pomidorus – apskritimais
.
Į kiekvienos kišenės vidų – kotletus – įdėkite po porą sūrio juostelių ir porą paprikų apskritimų
. Apvoliokite miltuose, tada kiaušiniuose ir pamirkykite džiūvėsėliuose
. Dėkite kotletus ant įkaitintos keptuvės su augaliniu aliejumi ir kepkite iš abiejų pusių, kol bus paruošti.
Toks gražus skanėstas, kaip matote, paruošiamas greitai ir lengvai, todėl tokį receptą galite įtraukti į savo valgiaraštį. Viduryje galite pasigaminti įvairių įdarų.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.
https://shorturl.fm/g2TK2
https://shorturl.fm/NSeCa
https://shorturl.fm/JfpYg
https://shorturl.fm/2GZ6l
https://shorturl.fm/JyrsA
https://shorturl.fm/cmGu1