Papuoš net karališką puotą. Salotos “Tsarevich” šventiniam stalui

Salotos “Caravičius” – elegantiškas ir rafinuotas patiekalas, kuris išpopuliarėjo ant įvairių švenčių ir švenčių stalų. Šiose salotose dera įvairūs skoniai ir tekstūros, todėl jos yra patrauklios tiek namų vakarienei, tiek šventinei puotai.

Dėl ryškios išvaizdos ir harmoningo ingredientų derinio jos gali papuošti bet kokį stalą ir patraukti svečių dėmesį.

Pagrindiniai salotų “Caravičius” komponentai dažnai būna mėsos ingredientai, pavyzdžiui, vištiena, jautiena, taip pat įvairios daržovės ir žalumynai.

Papasakosime, kaip paruošti šias paprastas, bet išskirtines salotas

.

Ingredientai: 1:

  • Virtos bulvės – 2 vnt;
  • Druska – ½ šaukštelio;
  • Žaliųjų žirnelių – 100 g;
  • Virtos mėsos – 200 g;
  • Virtas kiaušinis – 3 vnt;
  • Žaliasis svogūnas – 30 g;
  • Virtos morkos – 1 vnt;
  • Majonezas.
Siūlome paragauti:  Traškus pyragas iš vaikystės: tiesiog tirpsta burnoje. Paprastas naminis receptas

Paruošimas:

Išvirusias bulves nulupti ir sutarkuoti stambia tarka į kepimo žiedą, pabarstyti druska, pipirais ir sutrinti. Bulvių sluoksnį ištepti majonezu, ant jo sudėti iš anksto skysčio atsikratytus žirnelius.

Žirnelių sluoksnį ištepti majonezu

.

Supjaustykite nedidelius plonus virtos mėsos gabalėlius, sudėkite juos ant žirnių

sluoksnio. Mėsos sluoksnį aptepkite majonezu, o ant viršaus užtepkite stambia tarka virtus kiaušinius. Užtepkite kiaušinių sluoksnį, aptepkite majonezu ir pabarstykite smulkintais žaliaisiais svogūnais.

Украсит даже королевское застолье. Салат “Царевич” на праздничный стол

Svogūnų sluoksnį užtepkite majonezu, ant jo užtepkite virtas morkas. Palikite salotas šaldytuve 3 valandoms, tada išimkite iš kepimo žiedo.

Украсит даже королевское застолье. Салат “Царевич” на праздничный стол

Papuoškite salotas dideliu majonezo ir žirnelių tinkleliu. Kaip mėsą galite naudoti, pavyzdžiui, vištieną, kiaulieną, jautieną.

61
Siūlome paragauti:  Visada pašalinu agurkų augimo tašką. Tai suteikia augalui jėgų ir daug kartų padidina derlių.

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *