Jei rytoj bus šventė, šį patiekalą galite paruošti iš vakaro ir jis taps stalo puošmena. Per naktį visi ingredientai gerai marinuosis ir bus labai skanūs
. Patiekalas bus sotus ir aromatingas.
Salotų ingredientai:-
Jaunos bulvės – 1,5 kg;
kiauliena – 1 kilogramas;
3 vidutinio dydžio svogūnai;
majonezas, druska, garstyčios, malti pipirai;
kietojo sūrio – 100 g.
Produktų paruošimas
Mėsą supjaustykite plonais griežinėliais, apskrudinkite iš vienos pusės. Svogūną supjaustykite dideliais pusžiedžiais. Sumaišykite svogūnus, mėsą, druską ir pipirus. Įpilkite majonezo ir garstyčių. Išmaišykite ir kol kas atidėkite šiuos produktus į šalį.
Dabar bulvių eilė
.
Supjaustykite jas batonais arba apskritimais, įpilkite majonezo, įberkite druskos ir pipirų. Išmaišykite. Ant kepimo skardos dugno paklojame pergamentą, sudedame pusžiedžiais supjaustytus svogūnus, o ant viršaus išdėliojame iš mėsos marinuotus svogūnus.
Išpilame bulves, ant viršaus išdėliojame mėsos griežinėlius
.
Formą uždengiame plėvele ir dedame į šaldytuvą per naktį.

Po pietų galima marinuoti ir ruošti patiekalą vakarienei. Belieka tik įdėti mėsos užkandį į orkaitę. Ji turėtų būti įkaitinta iki 190 laipsnių. Kepkite 45 minutes. Ant viršaus galite pabarstyti tarkuoto sūrio
. Rezultatas nustebins net jus. Labai skanus, sotus patiekalas, kurį patariu jums paruošti. Nustebinkite savo draugus, tegul jie visada noriai keliauja į jūsų namus.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

