Jaroslavos salotos yra privalomas patiekalas kiekvienoje šventėje, nes jos valgomos pirmiausia. Šios salotos visada patraukia svečių dėmesį. Jas paprasta paruošti, tačiau jos pasižymi nepakartojamu skoniu.

Sudedamosios dalys: 1:
- Sudedamosios dalys: 3 virtos bulvės;
- 300 g rūkytos vištienos filė;
- 1 skardinė konservuotų žirnelių;
- 4 virti kiaušiniai;
- 2 virtos morkos;
- 1 šviežias agurkas;
- 300 g majonezo;
- druskos – pagal skonį.

Paruošimas:
Išimamoje formoje pirmiausia sluoksniuokite stambiai tarkuotas virtas bulves. Tada šiek tiek pasūdykite ir ištepkite majonezu. Kitas sluoksnis – smulkiai supjaustyta rūkyta vištienos filė, kurią taip pat aptepkite majonezu. Ant viršaus – konservuotų žirnelių sluoksnis ir vėl šiek tiek majonezo.


Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

