Ingredientai:
Malta mėsa – 400 gr
Duona – gabaliukas
Pienas – 1 stiklinė
Svogūnai – 1 vnt
Pipirai – 0,5 šaukštelio
Druska – 1/2 šaukštelio
Augalinis aliejus – 2 šaukštai.
Sūris – 100 gr
Pomidorai – 1/2 vnt
Kiaušinis – 4 vnt
Žalias svogūnas
Žiupsnelis druskos
Pipirai 0,5 arb
Paruošimas:
Į faršą suberkite susmulkintą svogūną, piene išmirkytą duoną, druską, prieskonius. Išmaišykite iki vientisos masės.
Maltą mėsą sudėkite į puodelius, paskirstydami išilgai sienelių, tada įdėkite pomidoro griežinėlį ir pabarstykite nedideliu kiekiu tarkuoto kietojo sūrio.
Atskirai sumaišykite kiaušinius su smulkiai pjaustytomis žolelėmis.
Kiaušinių mišinį supilkite į formeles su faršu ir kepkite 180 C temperatūroje 25 minutes.



Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.