Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Sočią ir skanią vakarienę ruošiame tiesiai į puodelius. Sieneles darome iš maltos mėsos, o tada užpildome kiaušiniu

Ingredientai:

Malta mėsa – 400 gr
Duona – gabaliukas
Pienas – 1 stiklinė
Svogūnai – 1 vnt
Pipirai – 0,5 šaukštelio
Druska – 1/2 šaukštelio
Augalinis aliejus – 2 šaukštai.
Sūris – 100 gr
Pomidorai – 1/2 vnt
Kiaušinis – 4 vnt
Žalias svogūnas
Žiupsnelis druskos
Pipirai 0,5 arb

Paruošimas:

Į faršą suberkite susmulkintą svogūną, piene išmirkytą duoną, druską, prieskonius. Išmaišykite iki vientisos masės.

Maltą mėsą sudėkite į puodelius, paskirstydami išilgai sienelių, tada įdėkite pomidoro griežinėlį ir pabarstykite nedideliu kiekiu tarkuoto kietojo sūrio.

Atskirai sumaišykite kiaušinius su smulkiai pjaustytomis žolelėmis.

Kiaušinių mišinį supilkite į formeles su faršu ir kepkite 180 C temperatūroje 25 minutes.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!