Ingredientai:
Malta mėsa – 400 gr
Duona – gabaliukas
Pienas – 1 stiklinė
Svogūnai – 1 vnt
Pipirai – 0,5 šaukštelio
Druska – 1/2 šaukštelio
Augalinis aliejus – 2 šaukštai.
Sūris – 100 gr
Pomidorai – 1/2 vnt
Kiaušinis – 4 vnt
Žalias svogūnas
Žiupsnelis druskos
Pipirai 0,5 arb
Paruošimas:
Į faršą suberkite susmulkintą svogūną, piene išmirkytą duoną, druską, prieskonius. Išmaišykite iki vientisos masės.
Maltą mėsą sudėkite į puodelius, paskirstydami išilgai sienelių, tada įdėkite pomidoro griežinėlį ir pabarstykite nedideliu kiekiu tarkuoto kietojo sūrio.
Atskirai sumaišykite kiaušinius su smulkiai pjaustytomis žolelėmis.
Kiaušinių mišinį supilkite į formeles su faršu ir kepkite 180 C temperatūroje 25 minutes.