Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Solyanka yra mano mėgstamiausias ir teisingiausias receptas!

Ingredientai (3 litrams):

  • 300-500 g jautienos
  • Apie 5 rūšių delikatesų (bendras svoris 300-500 g)
  • 150 g svogūno
  • 200 g raugintų agurkų
  • 4-5 v.š. l. pomidorų pasta
  • 3 valg. l. kaparėliai
  • Juodieji pipirai
  • 3-4 lauro lapai
  • Augalinis aliejus
  • Citrina
  • Žalia
  • Alyvuogės arba alyvuogės

Paruošimas:

  1. Pirmiausia jautieną virkite, kol iškeps. Tikram „hodgepodge“ sultinys turi būti stiprus ir sodrus. Jei manote, kad jis per tirštas, galite jį praskiesti vandeniu.
  2. Virtą mėsą, kumpį, dešrą ir frankfurtus supjaustykite plonais griežinėliais. Raugintus agurkus supjaustykite deimantais arba plonomis juostelėmis, svogūną supjaustykite žiedeliais.
  3. Svogūnus pakepinkite su pomidorų pasta augaliniame aliejuje. Į svogūną suberkite susmulkintus mėsos gaminius (kelių rūšių – dešreles, frankfurtus, rūkytą mėsą) ir lengvai pakepinkite. Tada suberkite raugintus agurkus ir toliau kepkite dar 3 minutes.
  4. Sudėkite kepsnį į sultinį. Kai užvirs, sumažinkite ugnį ir troškinkite apie 10 minučių. Pabaigoje dedame lauro lapus, alyvuoges ar alyvuoges, kaparėlius – leidžiame sušilti.
Siūlome paragauti:  Charčas taip pat vadinamas gruzinų virtuvės „perlu“.

Jūsų sriuba paruošta! Patiekdami į lėkštę dėkite grietinę, citriną ir žoleles.

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!