Ingredientai:
- krabų lazdelės – 200 gr
- virti kiaušiniai – 3 vnt
- Sūris – 100 gr
- Česnakai – 2-3 gvazdikėliai
- Krapai – 1 valgomasis šaukštas.
- Druska – pagal skonį
- Malti juodieji pipirai – pagal skonį
- Majonezas – pagal skonį
Paruošimas:
Paruoškite įdarą. Atskirkite baltymus nuo trynių ir baltymus sutarkuokite stambia tarka, trynius – smulkia tarka.
Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Sumaišykite kiaušinių baltymus, tarkuotą sūrį, spaustą česnaką, smulkintus krapus, druską ir pipirus pagal skonį.
Atsargiai išvyniokite krabų lazdeles.
Atsargiai dedame įdarą, atsitraukdami 0,5 cm nuo krašto. Susukite pagaliukus į vamzdelį, kad įdaras būtų viduje.
Kiekvieną pagaliuką iš abiejų pusių pirmiausia pamerkite į majonezą, o paskui į tarkuotus trynius. Ant viršaus sutepkite lazdeles trupučiu majonezo ir pabarstykite tarkuotu tryniu.
Atvėsinkite ir patiekite.
Gero apetito!