Visą vasarą taip ruošiu cukinijas: iš karto marinuoju jas maišelyje ir per 30 minučių jos būna paruoštos. Jos būna traškios, aromatingos ir pikantiškos.

Cukinija bus aštri, pikantiška, su traškia plutele ir lengvu medaus skoniu.

Paruošimui reikės šių ingredientų:

cukinijos, 2 vnt;

– svogūno, 1 vnt;

– druskos, 1 šaukštelis

; – krapų

; – medaus arba cukraus, 0,5 šaukštelio

; – acto arba obuolių sidro acto, 1- 1,5 šaukšto

; – augalinio aliejaus, 2 šaukštai

; – česnako, 2 skiltelės

; – garstyčių grūdelių, 1

šaukštelis

.

Gaminimo procesas

Cukiniją supjaustykite 3 mm storio apskritimais ir sudėkite į maišelį. Susmulkinkite

prieskonines žoleles, smulkiai sukapokite česnaką, svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais ir visa tai supilkite į cukiniją

. Įberkite druskos, medaus arba cukraus, garstyčių, juodųjų pipirų pagal skonį, paprikos ir kitų prieskonių pagal savo skonį, supilkite į maišelį augalinį aliejų ir actą.

Patarimas: actą galite pakeisti citrinos sultimis, pakanka 2 valgomųjų šaukštų. Į marinatą taip pat galite dėti įvairių šviežių žolelių ir aromatinių žolelių, pipirų mišinių.

Uždarykite maišelį ir stipriai pakratykite, kad visi ingredientai gerai susimaišytų ir cukinijos pasidengtų prieskoniais ir druska, žolelėmis ir česnakais.

Siūlome paragauti:  Nuomininkas grąžino butą su folijos "dangteliu" ant viryklės. Paaiškinsiu, kodėl jai to reikėjo

30 min. palikite cukinijas maišelyje marinuotis

.

Išimkite iš maišelio ant lėkštės ir patiekite kaip aštrų ir pikantišką užkandį

.

Кабачки готовлю так все лето: мариную сразу в пакете, а готовы уже через 30 минут. Получаются хрустящие, ароматные и пикантные

46

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Salotos su vištiena kovo 8 d. Skanus kulinarinis stebuklas
Pasidalink receptu su draugais!

4 thoughts on “Visą vasarą taip ruošiu cukinijas: iš karto marinuoju jas maišelyje ir per 30 minučių jos būna paruoštos. Jos būna traškios, aromatingos ir pikantiškos.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *