Idealiai tinka sumuštiniams ir ne tik!
Ingredientai:
vištienos filė – 2 vnt
pienas – 2 šaukštai.
druska – 3 šaukšteliai
Dengimui:
augalinis aliejus – 2 šaukštai
paprika – 1 šaukštelis
raudonieji pipirai – 0,5 šaukštelio
muskato riešutas – 0,5 šaukštelio
česnakai – 2 gvazdikėliai
Paruošimas:
Į pieną įberkite druskos ir sudėkite vištienos filė. Uždenkite maisto indą
plėvele ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms.
Tada mėsą išimame, išimame ir nusausiname popieriniais rankšluosčiais.
Vištienos filė tvirtai sujungiame siūlais.
Paruoškite dangą: sumaišykite smulkintą česnaką, aliejų ir prieskonius.
Filė sudėkite į kepimo indą ir kruopščiai aptepkite marinatu.
Kepkite 200 C temperatūroje 20 minučių, tada išjunkite orkaitę ir palikite mėsą ten atvėsti.
Patiekite supjaustytą gabalėliais.
Gero apetito!