Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vištienos kebabas orkaitėje: skanus, greitas ir gražus!

Ingredientai:

  • Vištienos filė – 2 vnt.
  • Augalinis aliejus – 2 šaukštai. l.
  • Česnakai – 2 gvazdikėliai
  • Cukrus – 1 valgomasis šaukštas. l.
  • Kalendra (sausa arba šviežia) – 1 valgomasis šaukštas. l.
  • Sojų padažas – 1 valgomasis šaukštas. l.
  • Čili pipirai ir druska – pagal skonį

Paruošimas:

Medinius iešmelius 30 minučių pamirkykite vandenyje. Vištienos filė supjaustykite ilgomis juostelėmis.

Vištienos juosteles suverkite ant iešmelių, sulenkite kaip akordeoną.

Paruoškite marinatą sumaišydami augalinį aliejų, cukrų, kalendras, sojų padažą, išspaustą česnaką, druską ir pipirus.

Vištieną panardinkite į marinatą, uždenkite plėvele ir šaldykite 2 valandas.

Įkaitinkite orkaitę iki 200°C. Dėkite vėrinukus į kepimo indą ir kepkite apie 20 min., kol taps auksinės rudos spalvos.

Siūlome paragauti:  Mėsos popsai Naujųjų metų stalui: ryškus ir sultingas patiekalas

Kepimo metu iešmelius vieną kartą apverskite.

Gero apetito

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 3.8 / 5. Balsų skaičius: 4

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!