Tiesiog vartokite daugiau kefyro. Skaniausias antrasis vištienos patiekalas!

Kefyre marinuota vištiena – labai paprastas patiekalas, kuris gaunasi minkštas, sultingas, aromatingas, puikiai tinkantis prie bet kokio garnyro, įvairių salotų.

Paruošimui reikės tokių ingredientų:

Vištienos, 1 vnt.;

– riebalų kefyro, 700 ml;

– svogūnų ir morkų, po 2 vnt.;

– miltų, 1 valgomasis šaukštas

; – česnako, 4 skiltelės

; – druskos, pipirų, įvairių prieskonių pagal skonį.

Gaminimo procesas

Vištienos skerdeną supjaustykite porcijomis

. Vištienos gabalėlius iki traškumo apkepkite keptuvėje

. Vištieną sudėkite į keptuvę storu dugnu

.

Просто возьмите побольше кефира. Самое вкусное второе из курицы!

Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite

. Pirmiausia pakepinkite svogūnus, tada sudėkite morkas ir troškinkite 4 min.

Daržoves sudėkite į vištieną

.

Просто возьмите побольше кефира. Самое вкусное второе из курицы!

Padažui kefyrą sumaišykite su druska, pipirais ir prieskoniais pagal skonį, lauro lapu, česnaku, garstyčiomis, 1 šaukštu ir miltais.

Siūlome paragauti:  Niekada nesu ragavęs geresnio skonio! Sultingi ir švelnūs mėsos apvalkalai

Išmaišykite

. Padėkite padažą ant ugnies, pakaitinkite ir supilkite į vištieną.

Просто возьмите побольше кефира. Самое вкусное второе из курицы!

Uždenkite dangčiu ir troškinkite 40 minučių ant silpnos ugnies, retkarčiais pamaišydami.

Švelnią vištieną patiekite su įvairiais garnyrais, net ant šventinio stalo ji tiks.

Просто возьмите побольше кефира. Самое вкусное второе из курицы!

141

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.

Siūlome paragauti:  Sėkmingiausia koldūnų tešla: užšaldyta nesutrūkinėja, nevirsta ir ją lengva minkyti.
Pasidalink receptu su draugais!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *