Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Vištienos kotletai: sultingi ir kvapnūs kaip visada!

Kotletai pagal šį receptą pasirodė tokie sultingi, kad galima valgyti be garnyro

Ingredientai:

vištienos filė – 1 kg
svogūnas – 200 gr
šviežias kepalas – pusė
pienas – 200 ml
česnakai – 2 gvazdikėliai
sviestas – 25 g
kalendra ir petražolės – po 15 g
juodieji pipirai, kalendra – po pusę arbatinio šaukštelio
krakmolas – 1 valgomasis šaukštas.
augalinis aliejus
druska – pagal skonį

Paruošimas:

Į kepalo minkštimą įpilkite 150 mililitrų pieno.

Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki skaidrumo, tada suberkite česnaką, sviestą ir prieskonius, troškinkite 5 minutes ant silpnos ugnies.

Vištienos filė permetame per mėsmalę kartu su kepta duona ir piene pamirkyta duona.

Siūlome paragauti:  Sultinga vištienos krūtinėlė pergamente (geriausias gaminimo būdas)

Išmaišykite iki vientisos masės.

Į mišinį įpilkite kapotų žolelių, šiek tiek krakmolo ir likusius 50 mililitrų pieno.

Formuojame nedidelius kotletus ir apkepame iš abiejų pusių įkaitintoje keptuvėje.

Gero apetito!

Ar šis receptas Jums patiko?

Spustelėkite žvaigždutę, kad įvertintumėte!

Vidutinis įvertinimas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!