Ingredientai:
testui:
- 150 gr. sviesto
- 100 gr. Sachara
- 1 kiaušinis
- 200 gr. kankintis
įdarui:
- 300 gr. moliūgai
- 150 gr. Sachara
- 1 kiaušinis
- 1 pakelis vanilinio cukraus
- 2 valg. kankintis
Paruošimas:
Kiaušinį, tešlos cukrų, minkštą sviestą ir miltus sutrinkite rankomis. Tai turėtų būti trapios tešlos. Tešlą paskirstykite į kepimo skardą, suformuodami šonus.
Įdarui nuluptą moliūgą išvirkite, kol suminkštės, tada sutrinkite trintuvu.
Į moliūgą suberiame cukrų, vanilinį cukrų, kiaušinį ir miltus. Sumaišykite. Įdaras turi būti skystas.
Įdarą supilkite ant keptuvėje paruoštos plutos.
Kepti 200 C 25-35 min.
Mėgaukitės arbata!