Ingredientai:
- Paruoštos tartaletės – 16-20 vnt.
- Sūris – 300 g
- Pievagrybiai – 300 g
- Svogūnai – 2 vnt.
- Vištienos kojos (virti) – 2 vnt.
- Grietinė arba majonezas – 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai – 2 gvazdikėliai
Paruošimas:
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir grybus ir pakepinkite, kol suminkštės. Pagardinkite druska ir pipirais pagal skonį, tada perkelkite į kiaurasamtį, kad nuvarvėtų skysčio perteklius.
- Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su grybų mišiniu. Kitame dubenyje sumaišykite smulkiai tarkuotą sūrį, smulkintą česnaką ir grietinę.
- Vištienos ir grybų įdarą paskirstykite tarp tartalečių ir ant viršaus tolygiai paskirstykite sūrio mišinį.
- Kepkite iki 180°C įkaitintoje orkaitėje, kol sūris taps auksinės spalvos.
Gero apetito!