Iš įprastų konservuotų kukurūzų pagaminsime tris gardžius patiekalus kiekvienai dienai. Kepsime juos su kalakutiena, kiaušiniais ir sumaišysime su konservuotu tunu.

Pirmiausia gaminsime patiekalą su kalakutiena – jums reikės apie 400 gramų filė. Paimkite 300 gramų kukurūzų, įberkite šaukštą miltų, pusę svogūno, 1/2 puodelio vandens, įberkite baltųjų pipirų, druskos ir alyvuogių aliejaus. Keptuvėje apkepkite smulkiai supjaustytą kalakutieną ir svogūną, įpilkite vandens, įberkite druskos ir pipirų. Galiausiai sudėkite kukurūzus ir virkite po dangčiu, kol iškeps.
Dar greičiau bus paruošti vadinamąjį „kukurūzų omletą“. Giliame dubenyje sumaišykite keturis kiaušinius su prieskoniais ir suberkite ten kukurūzus. Kepkite keptuvėje po dangčiu po 3 minutes iš kiekvienos pusės.

Trečias receptas puikiai tinka vakarienei. Paimkite 400 gramų trumpų makaronų, svogūną, 300 gramų konservuotų kukurūzų ir 160 gramų konservuoto natūralaus tuno. Jei norite, galite įdėti ir aitriosios žaliosios paprikos.
Vienu metu, ant silpnos ugnies, pakepinkite svogūną ir tuną. Tada į keptuvę suberkite konservuotus kukurūzus ir makaronus sudėkite paskiausiai. Viską kartu kepkite atidarytu dangčiu.

Sveiki, aš esu Laura Kazlauskaitė. Mėgstu kurti receptus, kurie ne tik gardūs, bet ir įkvepiantys išbandyti naujus skonius bei patiekalų derinius. Virtuvė man yra kūrybos vieta, kurioje galiu sujungti tradicijas su naujais atradimais. Savo receptus dalinuosi tinklalapyje Receptunamai.lt, siekdama, kad jie būtų aiškūs, praktiški ir padėtų kiekvienam atrasti džiaugsmą gaminant namuose.