Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Karališkasis silkės garstyčių padaže užkandis: jie net visą padažą užliejo!

Ingredientai:

  • silpnai sūdyta silkė – 1 vnt;
  • svogūnas – 1 vnt.;
  • švieži krapai – pagal skonį;
  • bet kokios garstyčios, saldžiosios pupelės, aštrios – 2 šaukštai;
  • majonezas – 1 valgomasis šaukštas;
  • augalinis aliejus – 2 šaukštai;
  • cukrus – 0,5 šaukštelio;
  • 1 citrinos arba laimo sultys.

Paruošimas:

Žuvį supjaustykite porcijomis, svogūną plonais pusžiedžiais.

Sudėkite svogūną į žuvį ir išmaišykite.

Suberkite smulkintus krapus.

Paruoškite įdarą: sumaišykite garstyčias, majonezą, citrinos arba laimo sultis, cukrų ir augalinį aliejų.

Padažą užpilkite ant žuvies ir išmaišykite.

Uždenkite indą dangčiu ir marinuokite keletą valandų.

Gero apetito!

Pasidalink receptu su draugais!
Parašykite komentarą!